Γιατί στη Βατερή;

Για πολλούς λόγους!
Ας τους πάρουμε απ’ την αρχή:

Γιατί είναι σε μια θαυμάσια τοποθεσία όπου δεν θα βαρεθείτε να απολαμβάνετε την ηρεμία, τη θέα, τη φύση, τη δροσιά το καλοκαίρι. Με κήπους, γήπεδο τένις και μπάσκετ, με πισίνα, με παιδική χαρά για τα πιτσιρίκια. Με μονοπάτια ολόγυρα για περιπάτους μέσα στη φύση για να μαζέψετε βότανα, να αναπνεύσετε καθαρό αέρα, να αφεθείτε στη μαγεία και την ομορφιά του βουνού ή της θάλασσας.

Μέσα στο αγρόκτημα της Βατερής, όπου βρίσκεται ο ελαιώνας και το αμπέλι μας, ανάλογα με την εποχή μπορείτε να συμμετέχετε στις δραστηριότητες, κερδίζοντας το λάδι, τις ελιές, το κρασί και το τσίπουρο που σας αναλογεί! Οργανώνουμε περιηγήσεις στο βουνό, εξορμήσεις για μάζεμα μανιταριών τα οποία μαγειρεύουμε και απολαμβάνουμε όλοι μαζί, μαζεύουμε κάστανα, σας μαθαίνουμε τα χόρτα και τα βότανα. Η Βατερή μπορεί να γίνει το ορμητήριό σας για τις εκδρομές και τις περιηγήσεις σας, αφού πολύ κοντά μας βρίσκονται όλες οι ομορφιές και τα αξιοθέατα της περιοχής. Μόλις 1,5 χλμ. από τη Λίμνη, έχετε εξασφαλισμένη την ησυχία μακριά από τον θόρυβο και την πολυκοσμία – αν πάλι αυτό που θέλετε είναι βόλτα στην παραλία, σε λίγα λεπτά βρίσκεστε εκεί!

Σε απόσταση μόλις 2 ωρών από την Αθήνα και 3,5 ωρών από τη Θεσσαλονίκη, χωρίς πολλά έξοδα μετακίνησης και πολλά διόδια, εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα!

Και πάνω απ’ όλα, η φιλοξενία και η ζεστασιά που σας περιμένει από την οικογένεια Μπλουκίδη, πάντα έτοιμη και πρόθυμη να κάνει τη διαμονή σας ευχάριστη και άνετη, σαν στο σπίτι σας!