Η Βατερή

Μια αγροτουριστική μονάδα φτιαγμένη με αγάπη στους ανθρώπους και σεβασμό στη φύση.

Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου.

Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!


ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ

Οι φυσικές καταστροφές διεκδικούν την προσοχή μας κι έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να χαράζονται ανεξίτηλα στο πνεύμα, την καρδιά και στο σώμα. Η Βατερή της ψυχής μας, η Βατερή της καρδιάς σας, έπειτα από 10 μήνες λειτουργεί ξανά. Αν και πληγωμένη από την πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου, με κατεστραμμένο το ένα κτίριό της, με λιγότερα δωμάτια, θέλει να δώσει το μήνυμα ότι ήττα δεν είναι όταν πέφτει κανείς, ήττα είναι να μη προσπαθήσει να ξανασηκωθεί. Αυτό το καλοκαίρι η εικόνα θα είναι λίγο σκληρή. Όμως υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να περάσει όσο γίνεται απαρατήρητη.

Η αγάπη σας, όπως αποτυπώθηκε μέσω των μηνυμάτων που λάβαμε κι εξακολουθούμε να λαμβάνουμε, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά μας.

Σας ευχαριστούμε.


Παροχές Ξενώνα


 
Χώρος Στάθμευσης
 
Πισίνα
 
Ασύρματο Internet
 
Γήπεδο Τένις
 
Γήπεδο Μπάσκετ
 
Παιδική Χαρά
 
Ποδήλατο Βουνού
 
Λειτουργία Υποδοχής 24 ώρες
 
Παροχή Πρωινού στα Δωμάτια